Preview Flash vs. Demons 5.6.200426.5.2004admin

Demonien kauden 2004 avausvastuksena on Flash Imatralta.

Valmistuminen alkavaan kauteen ei ole mennyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta Demoni-leirissä ollaan kuitenkin innokkaita potkaisemaan kausi liikkeelle.
Näyttäisi siltä, että Demons saa otteluun mukaan miltei kaikki avainpelaajansa, mikä antaa vierailijoille otteluun hyvät lähtökohdat.

Demons valmennuksella ei ole täysin selkeää kuvaa millaista peliä Imatra pelaa, mutta ennakkokäsitys on, että vastaan tulee vahvaa juoksupeliä esittävä nuori joukkue. Joukkueet ovat historiansa aikana kohdanneet kerran aikaisemmin kaudella 2002, se ottelu päättyi selkeään Demons voittoon, mutta sen jälkeen on molemmissa joukkueissa ehtinyt tapahtua varmasti paljon.

Demons hyökkäys jatkaa miltei samalla kokoonpanolla kuin viime vuonna, mutta hieman suurempi kysymysmerkki on puolustus, joka alkukaudesta varmasti hieman kaipaa kolmea lopettanutta avauskokoonpanon kaveria. Kauden alussa onkin uusilla pelaajilla hyvä tilaisuus näyttää mitä osaavat ja ansaita peliaikaa.

Imatra on aina ollut kovaa iskevä joukkue, joten ilman mustelmia ei Demons sieltä varmasti pääse lähtemään, mutta vakaa aikomus on mustelmien lisäksi ottaa mukaan myös 2 pistettä. Sen verran omiin luotetaan, että kauden avauspelin veikkaus on +17p Demonsseille.