Sarjapisteet Demonsien matkaan Jyväskylästä2.7.2012admin

Juhannustauon jälkeen GS matkusti Jaguarsien vieraaksi Palokan tekonurmelle. Ottelu käynnistyi vierasjoukkueen kannalta nihkeästi, kun Jyväskyläläiset onnistuivat pysäyttämään Demonsien juoksupelit ”kolme ja ulos” periaatteella. Toisaalta GS:n puolustus jatkoi vakuuttavia otteitaan, joten ensimmäisellä neljänneksellä ei pistesuorituksia nähty. Toisella neljänneksellä GS-coachit Karkulahti & Evwaraye löysivät kuitenkin avaimet asettamaan blokit Jaguars-puolustusta vastaan, ja linjan toteuttaessa suunnitelmaa Nelli Ruotsalainen juoksi pallon maalialueelle kahdesti. Puoliajan jälkeen GS:n hyökkäys palautui uomiinsa, ja uusia yrityksiä saatiin sekä heitto- että juoksupeleillä. Nellin lisäksi maalinteon makuun pääsi Teea Kemppinen lisäpisteellään sekä ottelun viime minuuteilla myös pelinrakentaja Jonna Hakkarainen. GS puolustus ei antanut peto-hyökkäykselle mahdollisuuksia edetä, joten ottelun lopputulokseksi kirjattiin 0-26.

Runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa Demons saa vastaansa Joensuu Wolvesin. Loppukaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen, sillä pitkästä aikaa välierien kotiedusta taistelevat muutkin kuin helsinkiläisjoukkueet. GS Demonsilla on vielä mahdollisuudet runkosarjan kärkisijalle mikäli joukkue onnistuu voittamaan jäljellä olevat ottelut Wolvesia sekä tähän saakka ilman tappioita pelannutta Northern Lightsia vastaan.