SCL jakoi ensimmäiset ansiomerkkinsä – GS-perheelle 20 ansiomerkkiä!28.4.2022Toiminnanjohtaja

Suomen Cheerleadingliitto on myöntänyt ensimmäistä kertaa historiassaan ansiomerkkejä – GS-perheelle 14 pronssista ja 6 hopeista ansiomerkkiä!

Suomen Cheerleadingliiton ansiomerkki – kultainen, hopeinen tai pronssinen – voidaan myöntää henkilölle, joka on ansiokkaasti edistänyt cheerleadingin ja cheertanssin kehittymistä Suomessa ja toiminut ansiokkaasti joko liiton tai sen alaisten seurojen hyväksi. Liitto on tänään julkaissut pronssisten ja hopeisten ansiomerkkien saajat – GS-perheeseen on myönnetty yhteensä 20 ansiomerkkiä! GS-toimijoille myönnetyt kultaiset ansiomerkit julkistetaan ja jaetaan SM-kisojen yhteydessä kesäkuussa.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 15 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Hopeisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason avaintehtävissä sekä aktiivista osallistumista liiton toimintaan. Myönnetty seuraaville GS-perheen jäsenille:

Kirsi Tuominen
Hanneli Alho-Ignatius
Meeri Mustonen
Eeva Perkiö
Heidi Idman
Riikka Taivassalo

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 10 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Pronssisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratoiminnassa. Myönnetty seuraaville GS-perheen jäsenille:

Taru Rautavuori-Knabe
Maria Poiasnik
Jonna Järvelä
Jaana Lahti
Eeva Saarinen
Aino Nordgren
Mila Tanttu
Amanda Alinikula
Elisa Wall
Jenni Maksimainen
Erika Ignatius
Annika Ahlstedt
Laura Pohjalainen
Veera Lindh

GS-perhe haluaa onnitella upeita ansiomerkkien saajia pitkäjänteisestä ja korvaamattomasta työstä seuramme ja lajimme edistämiseksi. Olemme valtavan ylpeitä siitä, että seurassamme on näin upeita seuratoimijoita – lämmin kiitos teille! ❤️

Lue SCL:n uutinen myönnetyistä ansiomerkeistä täältä.
Lisätietoa liiton ansiomerkeistä löydät täältä.