SM- ja Super Cheer -kilpailut viikonloppuna5.2.2010admin

Kuusi GS-joukkuetta osallistuu viikonloppuna järjestettäviin cheerleadingin SM- ja Super Cheer -kilpailuihin. Angels ja Genies kilpailevat naisten cheer-sarjassa, Whitelighters ja Saints tyttöjen cheer-sarjassa, Spellbinders ja Pixies minien cheer-sarjassa.

Joukkueet ovat säästyneet suuremmilta loukkaantumisilta ja muutenkin harjoittelu on sujunut hyvin. Näin kisoihin voidaan lähteä luottavaisin ja iloisin mielin tekemään siistit ja onnistuneet ohjelmat.

Angels-valmennustiimin uusin jäsen Heidi Idman odottaa kilpailuja innolla. Heidi osallistuu nyt ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa kanssa SM-kisoihin. Aikaisemmin hän on valmentanut naisten B-joukkuetta. Heidin mukaan kisoihin valmistautumisessa näiden kahden joukkueen välillä ei ole kovin suurta eroa.
– Enkeleissä treenataan vielä vähän enemmän. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin ollut aina sama tavoite, eli puhdas ohjelma ja sitä kautta mahdollisimman hyvä sijoitus, Heidi kertoo.

Kilpailut alkavat lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 13. Kaikki fanit ja perheenjäsenet jäähallille kannustamaan GS-joukkueet hyviin suorituksiin!