Uusia pelaajia Demons-paitaan6.4.2015admin

Demons-leirissä kevät on alkanut vauhdilla. Aiemmin Jyväskylän Jaguarsissa pelanneet maajoukkuepelaajat WR Henna-Riikka ”Hennis” Pitkänen ja DB Marfa Raipela päättivät näin kauden kynnyksellä vaihtaa Demons-paitaan, lisäksi Jenni ”Wallu” Wahlberg on tekemässä paluuta pelikentille muutaman vuoden poissaolon jälkeen.  Kolmikko oli mukana Demonittarien leireillessä Tuusulan tekonurmella maaliskuun viimeisenä viikonloppuna.

”Wallu, Hennis ja Marfa ovat hyvä lisäys meidän joukkueeseen, saadaan lisää syvyyttä ja kokemusta rosteriin. Onhan meillä aivan ainutlaatuinen tilanne QB-rintamalla, ihan kaikkia Suomen sarjatasoja katsoessa. Bruun ja Wahlberg ovat todella vahva kaksikko ja antaa mahdollisuuden pelikirjan monipuoliseen toteuttamiseen. Targettejahan heillä riittää, tästä pitävät huolen nyt mukaan tullut Hennis sekä konkarit Paula Lehtinen ja Katri Laine, eikä unohtaa sovi ”tuoreempia” laitahyökkääjiä Sanni Seppälää ja Nina Lindholmiakaan” toteaa päävalmentaja Mika Eloranta.

”Puolustuksen puolelta meiltä lopetti muutama konkari, joten on hyvä että saimme Marfan mukaan Tiina ”Ojis” Suviojan, Outi Vedenpään ja Anette ”Nette” Bäckmanin rinnalle täydentämään maajoukkuetason takakenttää sekä näyttämään mallia talven aikana hyvin jefusta perille päässeille rookie-pelaajille” summaa Eloranta puolustuksen tilannetta.

”Kovasti meitä valmentajia ilahduttaa myös OL Mirva Honkosen ja LB Elina Keron paluu Demons-paitaan. Linjamiesten pelipaikkavalmentajana minulla on mahtava tilanne kun joukkueessa on sellaiset konkarit kuin Elina Seppälä, Minttu Hurme, Venla Nikula sekä Kirsi Kauhanen jotka pystyvät pelaamaan molemmin puolin palloa” päättää coach Eloranta.

Leirin jälkeen nimettiin myös kapteenit. Kauden 2015 kapteenisto, QB Merita Bruun, RB/DB Paula Lehtinen, DL/RB Elina Seppälä ja DB Anette Bäckman, ovat osa joukkueen kokenutta kaartia, kaikki pelanneet lajia alusta asti eli vuodesta 2008.

Demons 2015:

QB Merita Bruun
QB Jenni Wahlberg
RB/LB Katri Laine
RB/LB Paula Lehtinen
RB/LB Katja Riihiaho
RB/DB Anu Ruotsalainen
OL/DL Mirva Honkonen
OL/DL Minttu Hurme
OL/DL Kirsi Kauhanen
OL/LB Venla Nikula
OL Satu Hulkkonen
OL Janette Lauren
OL Anna-Kaisa Saarenpää
WR Nina Lindholm
WR Henna-Riikka Pitkänen
WR/DB Johanna Pudas
WR/DB Tiina Suvioja
WR/LB/K Sanni Seppälä
DB Anette Bäckman
DB Nicole San Juan
DB Jenni Kangas
DB Tanja Niininen
DB Marfa Raipela
DB Heta Rantanen
DB Eveliina Suni
LB Elina Kero
LB Outi Vedenpää
DL/RB Elina Seppälä
DL Tinna Koskipalo
DL Heidi Nadir

HC/OL/DL Mika Eloranta
OC/QB/WR  Petteri ”Pete” Salovalta
DC/LB/RB Niclas ”Nesi” Carpelan
RB/LB Tommi Kiuru
DB Jarno ”G” Uitto