Uusien jäsenten ilmoittautuminen Golden Spiritin alkeisjoukkueisiin4.6.2024seurakoordinaattori

Golden Spirit -seuramme avaa uusien jäsenten ilmoittautumisen alkeisjoukkueisiin MyClub-palvelussa 21. kesäkuuta. Tämä on loistava tilaisuus liittyä mukaan ja aloittaa harrastus huipputason ja vuoden 2023 Helsinkiläisessä seurassa!

Tarjolla 9 Alkeistason Joukkuetta

Ilmoittautumista varten olemme avanneet paikkoja yhteensä yhdeksän alkeistason joukkueessa, jotka tarjoavat monipuolista ja innostavaa toimintaa kaikenikäisille uusille harrastajille. Jokainen joukkueemme on suunniteltu vasta-alkajille, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Tutustu tarjontaan täältä.

Ilmoittautuminen Vain Uusille Jäsenille

Huomioithan, että ilmoittautuminen on tällä kertaa tarkoitettu vain uusille jäsenille. Tämä on mainio tilaisuus uusille tulokkaille liittyä osaksi yhteisöämme ja kokea urheilun riemua ja yhteenkuuluvuutta alusta alkaen.

Jatkavat Harrastajat

Jos olet jo jatkava harrastaja, olethan yhteydessä toimistoomme lisäohjeita varten. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@goldenspirit.fi tai lukea lisätiedot täältä.

Miksi Valita Golden Spirit?

Golden Spirit tarjoaa ammattitaitoista ja innostavaa valmennusta, jossa jokainen harrastaja huomioidaan yksilöllisesti. Meille on tärkeää luoda positiivinen ja kannustava ympäristö, jossa jokainen voi kehittyä omassa tahdissaan ja nauttia urheilun ilosta.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta – ilmoittaudu mukaan ja liity Golden Spirit -perheeseen!

Mitä mukaan?

Treenivaatteiksi sopivat joustavat urheiluvaatteet, kuten t-paita, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle sopivat hyvin myös sisäpelikengät. Aloittelijoiden tanssijoukkueisiin voi tulla myös sukkasillaan. Muista ottaa mukaan juomapullo ja palautuseväs, esimerkiksi banaani tai välipalapatukka. Kuumalla kelillä voit ottaa mukaan myös hikipyyhkeen. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja korut ottaa pois.