Valmentajien EA-koulutus2.2.2023valmennuskoordinaattori

Golden Spirit koulutti valmentajien ensiapuvalmiuksia yhteistyössä Uskalla Auttaa Oy:n kanssa. Entistäkin turvallisemman harjoittelun mahdollistamiseksi haluttiin varmistaa, että jokaisella joukkueella on vähintään yksi ensiapukoulutettu valmentaja. Ison joukon kouluttautuminen sujui näppärästi Liikunta-alan hätäensiapu verkkokurssilla, jonka kävijät voivat suorittaa osissa oman aikataulunsa sallimissa rajoissa.

Liikunta-alan hätäensiapukurssilla kävijä oppii tunnistamaan erilaisia hätätilanteita ja aloittamaan tarvittavan avunannon ennen ensihoidon saapumista paikalle. Tutuksi tulevat myös erityisesti liikunta-alalle tyypilliset vammat ja niiden hoitaminen. Kurssin käyneet saavat hyväksytysti suoritetun loppukokeen jälkeen ensiaputodistuksen kolmeksi vuodeksi!

”Tykkäsin siitä, että sai tehdä ihan omien aikataulujen mukaan ja kokonaisuus oli tosi kivasti rakennettu!”

”Koulutus oli tosi kiva! Videot ja kappaleet oli sopivan pituisia ja selkeitä niin niistä oli kiva opiskella!”

”Välitestit oli kivoja, kun sai testata melkein jokaisen jälkeen mitä jäi mieleen ja esim eri murtumien tukemis -video oli tosi hyödyllinen. Myös se, että sai pitää taukoja niin oli helppo mukauttaa päivään ja saada suoritettua, + motivaatio oli koko ajan yllä kun sai itselle sopiviin kohtiin tauot.”

”Videot oli selkeät, hyvät ja niissä oli uusinta tietoa. Oli kiva, kun kurssin pystyi pilkkomaan osiin ja tekemään oman aikataulunsa mukaan. Videoiden pituudesta pystyi hyvin suunnittelemaan aikataulutusta. Testit hyviä, selkokielisiä. Kaiken kaikkiaan hyvä kurssi. Suosittelen.”

Tutustu Uskalla Auttaa Oy:n ensiapukoulutuksiin täällä!