Voittoputki sai jatkoa Turussa12.6.2013admin

GS saalisti kauden neljännen voiton olemalla tyly vieras Turun Yläkentällä Trojanseja vastaan. Ensimmäisen puoliajan ilotulitus alkoi ottelun toisella downilla, kun pelinrakentaja Jonna Hakkarainen juoksi pallon maaliin. Trojansien hyvin scoutattu hyökkäys pysähtyi kivikovaan Demons-puolustukseen kerta toisensa jälkeen. Anette Bäckman esitti koko joukkuetta sytyttäviä taklauksia ja muu puolustus seurasi perässä. Hyökkäys vastaavasti onnistui laajalla rintamalla, ja pisteiden makuun pääsivät Mari Salonen, Riina Kuukso, Teea Kemppinen ja Elina Seppälä. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tulostaululla komeilivat lukemat 0-40.

Toisella puoliskolla Trojans pääsi paremmin peliin mukaan ja Demons joutui muutamaan otteeseen luopumaan pallosta. Puolustus kuitenkin taisteli ja mm. Bäckmanin ja Elina Keron syötönkatkot lopettivat Turkulaisten lupaavat yritykset edetä kohti maalia. Demons kierrätti pelaajia kentällä tasaisesti, ja onnistumisia kirjattiin myös Rookie-pelaajille. Toisella puoliajalla Kemppinen, Seppälä ja Hakkarainen onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa, ja loppulukemiksi kirjattiin 0-58.

Maajoukkuetauolle Demons lähtee selkeänä sarjakärkenä. Runkosarja jatkuu 21.7. vierasottelulla Tampere Saintsia vastaan. Sitä ennen GS-pelaajia nähdään maajoukkueen väreissä MM-kisoissa Vantaalla 30.6.-4.7