Aloita cheerleading

Tervetuloa mukaan GS-toimintaan!

Haluatko aloittaa cheerleadingin syksyllä 2024?

Ilmoittautuminen on aukeaa touko-kesäkuun vaihteessa! Pääset ilmoittautumaan alkeisjoukkueisiimme suoraan Myclubin kautta, mistä näet aktiiviset joukkueemme ja heidän harjoitusajat ja -paikat.

Seurassamme toimii useita vasta-alkajille tarkoitettuja joukkueita kaikissa ikäryhmissä. Suurin osa joukkueistamme harjoittelee Areena Center Kaarelassa Kultahalliksi nimetyllä hallillamme, mutta alkeisryhmiämme löytyy myös Helsingin keskustasta, Töölöstä, Herttoniemestä, Puistolasta ja Käpylästä.

Harrastusta saa kokeilla kahdesti maksutta.

Lisätietoa saat seurakoordinaattorilta toimisto@goldenspirit.fi.

Tässä ohjeet uusille jäsenille, jotka haluavat kokeilla seuraamme:
1. Kokeilujakso: Uudella jäsenellä on mahdollisuus kokeilla seurassamme toimintaa maksutta kaksi peräkkäistä kertaa. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme ennen varsinaista sitoutumista.
2. Rekisteröityminen: Ennen kuin aloitta kokeilujakson, tulee rekisteröityä Myclubissa joukkueen alle, jossa kokeilu halutaan suorittaa. Rekisteröityminen mahdollistaa tietojen hallinnan ja varmistaa, että tiedämme, kuka osallistuu harjoituksiin.
3. Kokeilujakson päättäminen: Mikäli kokeilujakson päätteeksi päätätte, että ette jatka harrastusta seurassamme, ilmoitakaa tästä toimistollemme. Tämä auttaa meitä pitämään jäsentietomme ajan tasalla.
4. Jäsen- ja harjoittelumaksu loppukaudesta: Jos kokeilut tapahtuvat loppukaudesta joukkueessa, josta ei ole tarjolla kurssimahdollisuutta, tulee maksaa jäsenmaksu ja alennettu harjoittelumaksu, joka vastaa kurssihinnan määrää. Tämä auttaa kattamaan seuran kulut.
5. Jäsen- ja harjoittelumaksu normaalin peruskauden aikana: Mikäli kokeilujakson päätteeksi päätätte jatkaa harjoituksia ja osallistua normaalin peruskauden aikana edes yhtiin harjoitukset, tulee maksaa koko kauden jäsen- ja harjoittelumaksun. Tämä mahdollistaa osallistumisen kaikkiin harjoituksiin ja tapahtumiin.

Mitä mukaan?
Treenivaatteiksi sopivat joustavat urheiluvaatteet, kuten t-paita, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle sopivat hyvin myös sisäpelikengät. Aloittelijoiden tanssijoukkueisiin voi tulla myös sukkasillaan. Muista ottaa mukaan juomapullo ja palautuseväs, esimerkiksi banaani tai välipalapatukka. Kuumalla kelillä voit ottaa mukaan myös hikipyyhkeen. Golden Spiritin Kultahallilla (Kaarelankuja 2a) on mahdollisuus käydä suihkussa. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja korut ottaa pois.

Milloin treenit ovat?
Jokaisella joukkueella on omat treeniajat. Pääsääntöisesti treenit pidetään arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Treenit kestävät tunnista kahteen ja puoleen tuntiin. Joukkueiden treeniaikatauluja voit kysyä valmentajilta tai joukkueen johtajilta. Saavu treeneihin ajoissa! Mahdollisista myöhästymisistä tulee ilmoittaa valmentajille.

Missä treenit ovat?
Pääsääntöisesti treenaamme omalla hallillamme Kaarelassa Kultahallilla (Kaarelankuja 2a). Kengät tulee jättää kenkähyllylle hallin puolella. Ethän ota arvotavaroita mukaan, sillä seura ei vastaa kadonneista tavaroista. Jos et halua jättää kenkiä kenkähyllylle, otathan mukaan oman muovipussin niitä varten.

Järjestämme harjoituksia myös Yrjönkadun tanssisalissa, Töölön Kisahallilla, Urhealla, Tapulissa ja Herttoniemessä.