Aloita cheerleading

Tervetuloa mukaan GS-toimintaan!

Haluatko aloittaa cheerleadingin syksyllä 2023?

Ilmoittautuminen on aukeaa touko-kesäkuun vaihteessa! Pääset ilmoittautumaan alkeisjoukkueisiimme suoraan Myclubin kautta, mistä näet aktiiviset joukkueemme ja heidän harjoitusajat ja -paikat.

Seurassamme toimii useita vasta-alkajille tarkoitettuja joukkueita kaikissa ikäryhmissä. Suurin osa joukkueistamme harjoittelee Areena Center Kaarelassa Kultahalliksi nimetyllä hallillamme, mutta alkeisryhmiämme löytyy myös Helsingin keskustasta, Töölöstä, Herttoniemestä, Puistolasta ja Käpylästä.

Harrastusta saa kokeilla kahdesti maksutta.

Lisätietoa saat seurakoordinaattorilta toimisto@goldenspirit.fi.

Tässä ohjeet uusille jäsenille, jotka haluavat kokeilla seuraamme:
1. Kokeilujakso: Uudella jäsenellä on mahdollisuus kokeilla seurassamme toimintaa maksutta kaksi peräkkäistä kertaa. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme ennen varsinaista sitoutumista.
2. Rekisteröityminen: Ennen kuin aloitta kokeilujakson, tulee rekisteröityä Myclubissa joukkueen alle, jossa kokeilu halutaan suorittaa. Rekisteröityminen mahdollistaa tietojen hallinnan ja varmistaa, että tiedämme, kuka osallistuu harjoituksiin.
3. Kokeilujakson päättäminen: Mikäli kokeilujakson päätteeksi päätätte, että ette jatka harrastusta seurassamme, ilmoitakaa tästä toimistollemme. Tämä auttaa meitä pitämään jäsentietomme ajan tasalla.
4. Jäsen- ja harjoittelumaksu loppukaudesta: Jos kokeilut tapahtuvat loppukaudesta joukkueessa, josta ei ole tarjolla kurssimahdollisuutta, tulee maksaa jäsenmaksu ja alennettu harjoittelumaksu, joka vastaa kurssihinnan määrää. Tämä auttaa kattamaan seuran kulut.
5. Jäsen- ja harjoittelumaksu normaalin peruskauden aikana: Mikäli kokeilujakson päätteeksi päätätte jatkaa harjoituksia ja osallistua normaalin peruskauden aikana edes yhtiin harjoitukset, tulee maksaa koko kauden jäsen- ja harjoittelumaksun. Tämä mahdollistaa osallistumisen kaikkiin harjoituksiin ja tapahtumiin.