Harrastamisen tukirahasto on jakanut syyskauden tukensa!15.9.2022Toiminnanjohtaja

Meillä on ilo ilmoittaa, että harrastamisen tukirahastomme tukee tänä syksynä 23:a GS-urheilijaa syyskauden harrastuskuluissa! Tukirahasto jakaa tukia seuramme jäsenille hakemusten perusteella kaksi kertaa vuodessa. Seuraava hakuaika on joulu-tammikuussa ja tuet myönnetään kevätkaudelle  tammikuussa 2023.

Tukirahastomme on tänä vuonna saanut lahjoituksia niin Minela Säätiöltä kuin yksityisilta lahjoittajilta. Haluatko sinäkin olla osana rahaston tukijoukkoja?

  • Yritykset ja yhdistykset, olettehan yhteydessä toiminnanjohtajaan Saara Petterssoniin (saara.pettersson(a)goldenspirit.fi / 0505337656)
  • Yksityishenkilöt voivat lahjoittaa tilisiirtona pankkitilille FI69 6601 0001 1715 45. Käytäthän tilisiirrossa viestikentässä viitteenä ”Lahjoitus harrastamisen tukirahastoon”

Tukirahastomme on perustettu marraskuussa 2021 – seuran myöntämän taloudellisen tuen tavoite on parantaa harrastajien mahdollisuuksia harrastaa cheerleadingia seurassamme ja vähentää harrastajien eriarvoisuutta taloudellisten resurssien osalta. Lue lisää harrastamisen tukirahastosta täältä.