Joukkuevalinnat ja siirtymiset 2024-2025

Seurassa harjoittelee yli 30 cheer- ja tanssi joukkuetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva joukkue.

Ei lajikokemusta: Voit tulla mukaan alkeiskursseillemme ja -joukkueisiimme. Osa joukkueista täydentää mahdollisuuksien mukaan läpi kauden. Lisätietoja syksyn alkeistoiminnasta tulossa kesäkuussa. Ilmoittautuminen avataan ryhmäkohtaisesti Myclubissa.
Vahvaa taustaa muusta lajista: Harrastetason joukkueisiin saattaa päästä mukaan myös ilman kokemusta cheerleadingin puolelta. Ole yhteydessä toimisto@goldenspirit.fi


Edustus- ja kilpatason joukkuevalinnat on suunniteltu niille urheilijoille, jotka haluavat vaihtaa joukkuetta näille tasoille.

Harraste- ja alkeistason siirtymiset ovat avoimia kaikille harrastajille joilla on jo lajitaustaa tai vahvaa taustaa toisesta lajista. Siirtymiset koskevat niitä, jotka vaihtaa cheerkurssilta/alkeistasolta alkeis-/harrastetasolle sekä niille, jotka eivät ole seuran jäseniä.

Seuramme toivottu etenemisjärjestys: Kurssi -> alkeistaso 1krt/vko -> alkeistaso 2krt/vko -> harrastetaso -> kilpataso I, II, III, IV -> edustustaso IV, V, VI

Luettehan ohjeet tarkasti. On erilliset ohjeet joukkuevalintoihin (edustus- ja kilpataso) osallistuville ja siirtymisestä kiinnostuneille (harraste- ja alkeistaso).

JOUKKUEVALINNAT

Kaudella 24-25 GS:llä on 15 edustus- ja kilpatason cheerjoukkuetta. Edustus ja kilpatason joukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa 1,5-2 tunnin ajan. Edustus- ja kilpatason joukkueissa harjoittelevat sitoutuvat joukkueeseen koko vuodeksi, jotta toimivan kilpailuohjelman rakentaminen ja harjoitteleminen on laadukasta. Näiden viikottaisten harjoituskertojen lisäksi edustustason joukkueilla on omatoimisia harjoituksia viikottain vaihtuvista teemoista.

Seuramme edustus- ja kilpatasolla on käytössä vuosimaksu. Vuosimaksu kattaa kaikki joukkueen kulut ja tapahtumat koko kauden ajalta, joten yksittäisiä tapahtumia ei laskuteta erikseen. Tämä laskutustapa helpottaa maksujen hallintaa ja tuo selkeyttä kauden kustannuksiin. Vuosimaksu voidaan jakaa 10 maksuerään, jotta maksaminen olisi joustavampaa ja helpompaa kaikille perheille.

Edustus- ja kilpatason joukkuevalintakutsu löytyy täältä. Luethan tämän kutsun huolellisesti läpi. Kutsusta löytyy lisätietoa joukkuevalinnoista ja joukkueiden infot (harjoitusajat, vuosimaksut). Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen joukkuevalintoihin ja tulevaan kauteen 2024–2025 otathan yhteyttä toimisto@goldenspirit.fi.

EDUSTUSTASO

 

 

 

 

 

 

KILPATASO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARRASTE- JA ALKEISTASON SIIRTYMISET

Kaudella 24-25 GS:llä on 10 harrastetason cheerjoukkuetta. Harrastetasolla joukkueet harjoittelevat syyskaudella pääsääntöisesti kahdesti viikossa puolitoista ja/tai kaksi tuntia kerrallaan. Kausi alkaa elokuun puolessa välissä ja päättyy joulu-/toukokuussa. Harrastetason joukkueessa harjoitteleminen vaatii jonkin verran sitoutumista. Lähtökohtana on, että kaikki joukkueen jäsenet osallistuvat kaikkiin harjoituksiin. Kaikista poissaoloista tulee ilmoittaa joukkueen valmentajalle hyvissä ajoin etukäteen. Harrastetason joukkueet kilpailevat kerran kaudessa tai kaksi kertaa vuoden aikana.

Tavoitteenamme on tehdä lasten, nuorten ja aikuisten urheilusta laadukkaampaa ja kokonaishyvinvointia tukevampaa. Emme pidä näyttötilaisuuksia harrastetasolle siirtyessä.  Näyttötilaisuus voi olla jännittävä kokemus. Harrastetasolle hakevat jaetaan joukkueisiin valmentajien ja toimiston arvion mukaan.
Mikäli harrastaja hakee joukkueeseen seuran ulkopuolelta otamme huomioon harrastajan aiemman kokemuksen sekä ilmoittautumisen yhteydessä täytettävän hakulomakkeen.

Loma-ajat harraste- ja alkeisjoukkeuissa:
• Syysloma 11.-19.10.2024
• Joululoma 18.12.2024-7.1.2025
• Talviloma 14.-22.2.2025
• Pääsiäisloma 18.-21.4.2025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaudella 24-25 GS:llä on yksi kahdesti viikossa harjoitteleva alkeistason joukkue. Kahdesti viikossa harjoitteleva alkeisjoukkue harjoittelee kahdesti viikossa tunti kerrallaan. Kyseinen joukkue esiintyy liiton STAGE-näytöstapahtumissa.

 

 

 

 

 

Kaudella 24-25 GS:llä on 8 kerran viikossa harjoittelevaa alkeistason joukkuetta. Kerran viikossa harjoittelevat alkeisjoukkueet harjoittelevat tunnin/puolitoista kerrallaan. Kyseiset joukkueet esiintyvät seuramme näytöksissä. Mikäli urheilija harrastaa kahdessa seuran joukkueessa, joista vähintään toinen on alkeistason joukkue, myönnetään hänelle 50 % alennusta alkeistason joukkueen harrastusmaksusta. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä suoraan seuran toimistoon (toimisto@goldenspirit.fi). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harraste- ja alkeistason siirtymisistä lisätietoja täältä. Luethan tämän siirtymisinfon huolellisesti läpi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen siirtymisiin ja tulevaan kauteen 2024–2025 otathan yhteyttä toimisto@goldenspirit.fi.

Harrastuksen päättäminen harraste- ja alkeistasolla
Mikäli harrastusta ei jatketa enää syksyllä 2024, ilmoitattehan siitä tämän linkin kautta. Jos emme saa ilmoitusta harrastuksen päättämisestä tai hakemusta toiseen joukkueeseen, oletamme, että urheilija jatkaa harrastusta samassa joukkueessa kuin keväällä. Lopettamisilmoituksen ehdoton takaraja on ennen joukkuetäydennyksiä eli 20.6.2024. Cheerkursseille ilmoittaudutaan erikseen.

CHEERTANSSI

Golden Spirit tarjoaa cheertanssiharrastuksen niin lapsille kuin aikuisille. Lue lisää tanssijoukkueistamme täältä.