Huippu-urheilu

Golden Spirit on kilpaurheiluseura, jonka joukkueita ja urheilijoita on kilpaillut kansainvälisellä tasolla jo 1990-luvulta. Maailmanmestaruus-kilpailuihin GS on saanut edustuksia 2000-luvun alusta lähtien.

Suomen Cheerleadingliitto kuuluu kansainväliseen lajiliittoon International Cheer Unioniin (ICU), jonka MM-kilpailuihin liitto lähettää vuosittain seuramaajoukkueita junioreiden sarjoihin ja liittojohtoisia maajoukkueita aikuisten sarjoihin. Seuramme juniorit ovat saaneet kaksi edustusoikeutta MM-kilpailuihin ja liittojohtoisissa maajoukkueissa on nähty useita seuramme edustajia.

Kaudella 2021-2022 GS Junior All Girl voitti historiallisen maailmanmestaruuden junioreiden cheer-sarjassa ja seuramme edustajia nähtiin jokaisessa liittojohtoisessa maajoukkueessa. Olemme päässeet juhlimaan 41 tuoretta MM-mitalistia kuluneen kauden aikana!

Kaudella 2022-2023 perustamme yhteistyössä kolmen muun pääkaupunkiseudun seuran kanssa (HAC, Funky Team, SCC) yhteistyöjoukkueet junioreiden cheer-sarjoihin, Jr All Girl ja Jr Coed, tavoittelemaan joulukuun 2022 MM-karsinnoista paikkaa vuoden 2023 MM-kilpailuihin Orlandoon, Floridaan. Liittojohtoisten maajoukkueiden edustajat valitaan syyskaudella 2022. 

Meriitit seurajoukkueena MM-kilpailuissa

2021 Maailmanmestarit, GS Junior All Girl, Junior All Girl Elite-sarja (virtuaalikisat, ICU)
2019 5. sija, Whitelighters, Junior All Girl Elite-sarja (Orlando, Florida, ICU)
2010 4. sija, Angels, All Girl Premier-sarja (Orlando, Florida, ICU)
2005 2. sija, Angels (Tokio, Japani, IFC)
2003 2. sija, Angels (Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, IFC)