Golden Spirit ry

Haluatko aloittaa cheerleadingin tai cheertanssin?

Golden Spirit ry eli tuttavallisemmin GS, on vuonna 1997 perustettu helsinkiläinen kilpacheerleadingiin erikoistunut urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen järjestelmällisellä toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen sekä monipuoliseen harraste- ja kilpaurheiluun. GS sai 2018 Olympiakomitean myöntämän lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuramerkin (ent. Sinettimerkki). Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittyä liikkuvasta lapsesta aina kansainvälisen tason huippu-urheilijaksi, valmentajaksi tai seuratoimijaksi. Seuran värit ovat viininpunainen, tummansininen ja valkoinen.

Seuran jäsenmäärä on reilu 900 jäsentä, 30 eri joukkueessa.

Seuramme joukkueet on jaettu kolmeen ikäryhmään: minit, juniorit ja aikuiset. Tasoja on neljä: alkeet, harraste, kilpa ja edustus. Säännöllisiä harjoituksia järjestetään ikä- ja tasoryhmästä riippuen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Alkeisryhmistä pääsee siirtymään harrastetason ryhmiin tammikuussa ja elokuussa, jos harrastejoukkueissa vapautuu paikkoja. Edustus- ja kilpatason joukkueisiin valitaan jäsenet koko seuran yhteisvalinnoissa, jotka järjestetään kerran vuodessa kesä-elokuussa.