Työryhmät

Kaudella 2022–2023 GS-perheessä toimii seitsemän työryhmää tai valiokuntaa. Työryhmät kokoontuvat lähi- tai etätapaamisina 2–6 kertaa vuodessa. Työryhmiä vetää hallituksen jäsen tai toimiston työntekijä, ja jäsenet koostuvat eri rooleissa toimivista seuratoimijoista, harrastajista tai harrastajien lähipiiristä.

Työryhmät kaudella 2022–2023 ovat:

HUIPPU-URHEILUN TYÖRYHMÄ työstää seuramme urheilijan polkua yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Ryhmä kokoontuu 4-6 kertaa kauden aikana, joista 2-4 tapaamista pidetään lähitapaamisina. Työryhmää vetää toiminnanjohtaja Saara Pettersson ja mukana ryhmässä valmennuskoordinaattori Emma Nederström sekä hallituksen huippu-urheiluvastaava.

VALMENNUKSEN KEHITTÄMISEN TYÖRYHMÄ aloittaa uutena työryhmänä syksyllä 2022. Työryhmä tekee suunnitelman seuramme valmentajien tukitoimien kehittämiseksi tähtiseurakriteerien pohjalta. Työryhmä kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa, joista 2-4 toteutetaan lähitapaamisina. Työryhmää vetää valmennuskoordinaattori Emma Nederström ja mukana ryhmässä hallituksen valmennusvastaava.

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTITYÖRYHMÄ yhdistyy kahden aiemman työryhmän pohjalle. Työryhmä päivittää seuramme viestintä- ja markkinointisuunnitelman sekä vastaa seuran brändistä. Työryhmä kokoontuu 4 kertaa vuodessa, joista 2 toteutetaan mahdollisuuksien mukaan lähitapaamisina. Työryhmää vetää toiminnanjohtaja Saara Pettersson ja mukana seurakoordinaattori Maria Poiasnik ja hallituksen viestintä- ja markkinointivastaava.

STRATEGIATYÖRYHMÄ aloittaa uutena toimintansa syksyllä 2022. Työryhmä auttaa hallitusta työstämään ja viimeistelemään seuran strategian 2022-2027 sekä seuraamaan sen toteutumista. Työryhmä kokoontuu 2 kertaa vuodessa, kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella, lähi- tai etätapaamisena. Työryhmää vetää toiminnanjohtaja Saara Pettersson ja mukana hallituksen puheenjohtaja.

TÄHTISEURATYÖRYHMÄ aloittaa uutena toimintansa syksyllä 2022. Työryhmä vastaa seuran huippu-urheilun tähtiseuramerkin auditoinnista sekä tarvittaessa myös lasten ja nuorten tähtiseuramerkin uudelleenauditoinnista kauden aikana. Työryhmä kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa, joista 2-4 kertaa toteutetaan lähitapaamisena tai auditoinnin merkeissä. Työryhmää vetää toiminnanjohtaja Saara Pettersson ja mukana hallituksen tähtiseuravastaava.

JUHLAKOMITEA aloitti toimintansa alkuvuodesta 2022. Juhlakomitean vastuulla on seuran 25-vuotisgaalan järjestäminen sekä juhlakauden viestinnällisen esilletuonnin suunnittelu ja toteutus. Työryhmä kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa, joista 2-4 lähitapaamisena tai gaalan merkeissä. Työryhmää vetää hallituksen puheenjohtaja Inka Laitinen.

NUORISOVALIOKUNTA jatkaa toimintaansa tauon jälkeen syksyllä 2022. Nuorisovaliokunta koostuu seuramme harrastajista ja sitä vetää hallituksen jäsen. Valiokunta kokoontuu 4-6 kertaa kauden aikana, joista 3-4 ovat avoimia kaikille seuramme harrastajille. Avoimet tilaisuudet toteutetaan Kultahallilla pop up -tyylillä: mukavaa yhdessäoloa, ruokaa ja ideointia seuran kehittämiseksi ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Nuorisovaliokuntaa vetää oppisopimusopiskelijamme Ida Haapanen.

Jos olet kiinnostunut vielä liittymään mukaan työryhmiin kaudeksi 2022-2023, olethan yhteydessä toiminnanjohtaja Saara Petterssoniin: 050 533 7656 / saara.pettersson@goldenspirit.fi

Tervetuloa mukaan GS-perheen työryhmätoimintaan!