Tähtiseura

Golden Spiritin toiminnan takana on laaja joukko seuratoimihenkilöitä, valmentajia ja vapaaehtoisia. Toimintaamme ohjaavat seuran yhteiset arvot sekä joukkueiden pelisäännöt, jotka takaavat jokaiselle harrastajalle ja seuratoimijalle laadukkaan toiminnan.

Merkiksi laadukkaasta seuratoiminnasta Golden Spiritille myönnettiin keväällä 2017 Seurasinetti, joka on Valon ja lajiliitto SCL:n yhteinen toimintamalli seuratoiminnan kehittämiselle. Sinettiseurastatuksen myötä Golden Spiritin toiminta täyttää todennetusti Sinettikriteerit, jotka on suunniteltu varmistamaan lapsille ja nuorille laadukasta seuratoimintaa. Keväällä 2018 Sinettiseurojen nimitys vaihtui Tähtiseuroiksi, ja laadukkaan seuran takeena ollut Sinettimerkki muutti muotoaan Tähtimerkiksi.

Lajiliitto tarkastaa eli auditoi omat Tähtiseuransa ensin kerran kahdessa vuodessa ja sen jälkeen kolmen vuoden välein.

Seuramme jatkaa erinomaisin arvosanoin laadukasta työtään lajin parissa Tähtiseurana. 12.06.2020 pidetyssä auditoinnissa seura täytti kaikki laatutekijät ja on näin oikeutettu käyttämään Tähtimerkkiä.

”Golden Spirit on pitkään lajin parissa toiminut seura, jossa toiminta on todella laadukasta. Seuran toiminta on avointa ja jokainen toiminnassa mukana oleva tekee työtä isolla sydämellä. Tähtiseura-auditoinnissa oli hienoa huomata, kuinka seuran toimintaa viedään eteenpäin laadukkaasti ja seuran arvojen mukaisesti. Seura on ansainnut tähtimerkin todella hyvin arvosanoin. Suosittelen seuraa jatkamaan valitsemallaan tiellä ja olemaan ylpeitä laadukkaasta toiminnastaan”, kommentoi seuran auditoinut Suomen Cheerleadingliiton auditoija Katja Rosenqvist.

”Golden Spirit on toiminut jo vuosia yhtenä suunnannäyttäjäseurana koko cheerleadingyhteisöllemme. Seurassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla urheilulle arvokas vapaaehtoistyö ja valtava osaaminen. Seuran arvoissakin esiin nostetut laadukkuus ja yhteisöllisyys ovat myös oivia sanoja kuvailemaan seuraa”, kertoo liiton seurakehittäjä Niklas Hagel.

Lisäksi GS on valittu vuodelle 2021 huippu-urheilun tähtiseurakoulutukseen. Lisätietoja huippu-urheilun tähtiseurakoulutuksesta voit lukea tästä artikkelista.

Lähde ja lisätietoa aiheesta löydät täältä.