Joukkueenjohtaja

Joukkueenjohtajan tehtävä on hallinnoida joukkueen toimintaa ja ennen kaikkea toimia linkkinä valmentajien ja vanhempien, valmentajien ja seuran sekä seuran ja vanhempien välillä. Rooli on siis hyvin pitkälti organisoimista ja tiedon välitystä eri toimijoiden kesken, jotta joukkueen toiminta on hyvin järjestettyä ja seuran linjan mukaista.

Vaikkei jojo suoranaisesti vastaa urheilullisesta menestymisestä samalla tavalla kuin valmentaja, hyvä joukkueenjohtaja luo edellytykset joukkueensa urheilulliselle menestymiselle ja joukkueen pelaajien kehittymiselle. Tärkeitä ominaisuuksia jojona menestymiseen on täsmällisyys, organisointikyky, päättäväisyys ja hyvät kommunikointitaidot. On tärkeää ymmärtää, että aikataulut on tehty noudatettaviksi, asiat järjestettäviksi ja tieto jaettavaksi. Näiden ominaisuuksien kautta jojon on mahdollista luoda hyvät, tehokkaat ja luottamukselliset suhteet niin vanhempiin, harrastajiin, valmentajiin, seuraan kuin myös ulkopuolisiin tahoihin. Nämä suhteet ovat myös edellytys joukkueen menestyksekkäälle toiminnalle.

Joukkueenjohtajan tehtävistä pääset lukemaann seuramme jojo-oppaasta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen joukkueenjohtajaksi toimisto(a)goldenspirit.fi.

Kiitos kun olet mukana GS-perheessä<3