Liina P

Heippa! Mä oon Liina eli cheer maailmassa Limppu, 21-vuotta ja nyt lähtee mun toinen vuosi WL valkkuna! Ite kerkesin harrastaa 11-vuotta ja olin WL:ssä 2010-2014. Hienoimmat saavutukset lajin parissa on tullu kun harrastin whitelighterseissa SM-ja EM-kullat, monet muut arvokisat ja kun on päässyt edustamaan Suomea ympäri maailmaa. Sitä ennen on tullu kokeiltua kaiken näkösiä lajeja uimahypystä koripalloon ja siskon kautta päädyin tän lajin pariin ja kyl tää vaa oli niin mun juttu, erottu heti muista lajeista!
Oon oikeestaan tehny kaikkia mahollisia paikkoja cheerleadingisisä, treeneissä kuin kisoissakin, ja ite tykkäsin et se oli mun vahvin puoli osata olla monipuolinen tiimipelaaja!
Tää laji antaa niin paljon kaiken tyyppisille ihmisille ja oon huomannu miten itteänikin auttanut muissakin elämän asioissa olla osana tällästä lajia ja porukkaa!
Ennen ku alotin valmentamisen mietin aina et jos joskus alottaisin valmentamisen niin unelma joukkueena se ois kyl niin Whitelighters ja on niin siistii olla osana tätä!

Whitelighters 2019, näidenkaa on hyvä lähtee kohti unelmia <3