Kurssitoiminta

Kaudella 2021-2022 kurssitoimintaa laajennettiin alkeistason cheer-kursseihin. Cheer-kurssit on ensisijaisesti suunnattu vasta-alkajille matalan kynnyksen tutustumisena cheerleadingin alkeisiin, mutta myös aiemmalla lajikokemuksella voi tulla mukaan. Tutuksi tulevat stuntit eli nostot, pyramidit, permanto-akrobatia, hypyt sekä kannustushuudot! Kurssin käyneenä sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan Golden Spiritin alkeis- tai harrastetason joukkueeseen.

Kevätkaudella 2023 kurssitoimintaa järjestetään kolmella eri alueella kahdella 7 x kurssilla. 

  • Kaarela 2015-2017-syntyneet
  • Kaarela 2013-2015-syntyneet
  • Herttoniemi 2011-2014-syntyneet
  • Tapuli 2012-2015-syntyneet

Toimintaa järjestetään 7 kerran kursseina neljä kertaa vuodessa: kaksi syyskaudella ja kaksi kevätkaudella. Haku kevätkauden kursseille 2023 on auki MyClubissa!

Alkeiskurssien lisäksi järjestetään akrobatiakursseja eri tasoryhmille 2-4 kertaa vuodessa. Akrobatiakurssit on suunnattu seuramme jäsenille ja tasoryhmästä riippuen vaativat jonkin verran akrobatiataustaa. Akrobatiakursseista tiedotetaan seuramme jäsenkirjeessä, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Ilmoittautumisajan ollessa käynnissä, löydät kurssitarjonnan täältä.

Kurssitoiminnasta vastaa valmennuskoordinaattori: valmennus(a)goldenspirit.fi.