Kilpataso

 

GENIES 

2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Genies on Golden Spiritin level 5-6 naisten joukkue, joka koostuu yli 15-vuotiaista motivoituneista ja lahjakkaista nuorista naisista. Joukkue kilpailee lähtökohtaisesti ilmoitetusta leveleistä alemmalla, ja harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on hioa cheerleadingin perustaidot kuntoon, samalla harjoitellen level 5-6 tason stuntteja ja pyramideja, hyvää joukkuehenkeä ja hauskanpitoa unohtamatta. Joukkueeseen noustaan kilpatason joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
genies@goldenspirit.fi
Anni Seppänen
Jessica Pyöriä
Daniela Holmberg
Tuuli Ramela
Emmi Lindgren
Emma Nederström

 

SPARKS

2008 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Sparks on aikuisten level 4-5 tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Joukkue kilpailee lähtökohtaisesti ilmoitetusta leveleistä alemmalla. Harjoituksissa hiotaan tavoitteellisesti cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
sparks@goldenspirit.fi
Netta Malmsten
Veera Lindh
Julia Teräs
Eeva Saarinen

 

SHAPESHIFTERS

2008 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Shapeshifters on aikuisten level 3-4 tason joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkue kilpailee lähtökohtaisesti ilmoitetusta leveleistä alemmalla. Harjoituksissa hiotaan tavoitteellisesti cheerleadingin perustaitoja kuntoon sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
shapeshifters@goldenspirit.fi
Elina Piispanen
Milla Vitali
Jenna Björk
Annika Lahti

SAINTS

2006/2007-2010 -SYNTYNEET

Saints on junioreiden level 4 tasolla kisaava joukkue, joka koostuu erittäin motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa sekä leireilee kerran kuussa päiväleirin muodossa. Joukkue kilpailee kansallisella tasolla, sekä myös mahdollisesti kansainvälisissä kisoissa. Joukkueeseen on mahdollista nousta joukkuevalinnoissa.

Otathan seurantaan instagramissa: @gssaints

Valmentajat:
saints@goldenspirit.fi
Elina Piispanen
Milla Vitali
Jenna Björk
Annika Lahti

MELIDS

2006/2007-2010 -SYNTYNEET

Melids on junioreiden level 3 tason joukkue, joka koostuu motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tavoitteena on hallita cheerleadingin perustaidot, oppia uusia vaikeampia taitoja ja tutustuttaa harrastajat kilpatason urheilijan elämäntapoihin, hauskanpitoa unohtamatta. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Joukkueeseen on mahdollista hakea yhteisten kilpatason joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
melids@goldenspirit.fi
Jenna Dahlström
Hanna Flink
Siiri Hakola
Aino Kaasalainen

 

SPRITES

2006/2007-2010 -SYNTYNEET

Sprites on junioreiden level 2 tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa ja kilpailee noin 3-4 kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua junioreiden ja aikuisten yhteisvalintoihin. Joukkueeseen on mahdollista hakea yhteisten joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
sprites@goldenspirit.fi
Jessica Pyöriä
Minttu Pelin
Viivi Pasanen
Hannah Falk

SPELLBINDERS

2009/2010-2012 -SYNTYNEET

Spellbinders on minien level 3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia lajitaitoja. Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.

Valmentajat:
spellbinders@goldenspirit.fi
Annika Ahlstedt
Laura Pohjalainen
Ninni Kauppinen
Titti Heilakka

 

PIXIES

2009/2010-2013 -SYNTYNEET

Pixies on minien level 2 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa cheerleadingin lajitaitoja ja uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös järjestettävissä aluekilpailuissa. Joukkueeseen haetaan mukaan kerran vuodessa yhteisissä joukkuevalinnoissa. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua minien ja junioreiden joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
pixies@goldenspirit.fi
Siiri Hakola
Inari Vuorela
Nicol Potrykus
Sofia Salonen
Karla Wilska