Kilpataso

 

GENIES 

2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Genies on Golden Spiritin level 5 aikuisten joukkue, joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Joukkue kilpailee kansallisella tasolla ja joukkueen pääkilpailut ovat toukokuussa järjestettävät Super 4-5 -kilpailut. Joukkueeseen noustaan joukkuevalintojen kautta kerran vuodessa. Joukkueesta on hyvät mahdollisuudet ponnistaa seuran level 6 edustusjoukkueisiin. Seuraavat joukkuevalinnat ovat kesällä 2024.

Ota yhteyttä: genies@goldenspirit.fi

Seuraa meitä Instagramissa: @gsgenies


Valmentajat:
Anni Seppänen

Jessica Pyöriä

Emmi Lindgren
Oona Nietosjärvi

 

 

SHAPESHIFTERS

2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Shapeshifters on aikuisten level 3-4 tason joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkue kilpailee lähtökohtaisesti ilmoitetusta leveleistä alemmalla. Harjoituksissa hiotaan tavoitteellisesti cheerleadingin perustaitoja kuntoon sekä opetellaan uusia vaativampia taitoja. Taitojen karttuessa harrastajat osallistuvat aikuisten joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
shapeshifters@goldenspirit.fi
Elina Piispanen
Milla Vitali
Jenna Björk
Annika Lahti

SAINTS

2005-2010 -SYNTYNEET

Saints on junioreiden level 4 tasolla kisaava joukkue, joka koostuu erittäin motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa sekä leireilee kerran kuussa päiväleirin muodossa. Joukkue kilpailee kansallisella tasolla, sekä myös mahdollisesti kansainvälisissä kisoissa. Joukkueeseen on mahdollista nousta joukkuevalinnoissa.

Otathan seurantaan instagramissa: @gssaints

Valmentajat:
saints@goldenspirit.fi
Jenna Dahlström
Tuuli Ramela
Hanna Flink
Daniela Holmberg

MELIDS

2005-2010 -SYNTYNEET

Melids on junioreiden level 3 tason joukkue, joka koostuu motivoituneista ja lahjakkaista urheilijoista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tavoitteena on hallita cheerleadingin perustaidot, oppia uusia vaikeampia taitoja ja tutustuttaa harrastajat kilpatason urheilijan elämäntapoihin, hauskanpitoa unohtamatta. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Joukkueeseen on mahdollista hakea yhteisten kilpatason joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
melids@goldenspirit.fi
Siiri Hakola
Aino Kaasalainen
Anni Seppänen
Ada Robari

 

SPRITES

2005-2010 -SYNTYNEET

Sprites on junioreiden level 2 tason joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa ja kilpailee noin 3-4 kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua junioreiden ja aikuisten yhteisvalintoihin. Joukkueeseen on mahdollista hakea yhteisten joukkuevalintojen kautta.

Valmentajat:
sprites@goldenspirit.fi
Ada Linnanahde
Emma Ihaksi
Nelly Savolainen
Rebecca Carlsson
Viivi Pasanen

 

SPELLBINDERS

2009-2012 -SYNTYNEET

Spellbinders on youth level 3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia lajitaitoja. Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.

Valmentajat:
spellbinders@goldenspirit.fi
Jessica Pyöriä
Sofia Salonen
Liinu Pellikka
Aino Kokko

TINKERBELLS

2009-2012 -SYNTYNEET

Tinkerbells on youth level 2 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa. Harjoituksissa hiotaan cheerleadingin perustaitoja sekä opetellaan uusia vaativampia lajitaitoja. Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.

Valmentajat:
Essi Luoto
Enanga Keskitalo
Eposi Keskitalo
Ruusu Tolonen
Amanda Oinonen

 

PIXIES

2012-2014 -SYNTYNEET

Pixies on minien level 2 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa cheerleadingin lajitaitoja ja uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös järjestettävissä aluekilpailuissa. Joukkueeseen haetaan mukaan kerran vuodessa yhteisissä joukkuevalinnoissa. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua minien ja youth joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
pixies@goldenspirit.fi
Nanne Haapanen
Aino Juvonen
Elsa Schröder
Sofia Ahlskog

FAIRIES

2012-2014 -SYNTYNEET

Fairies on minien level 1-2 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa cheerleadingin lajitaitoja ja uusia vaativampia taitoja. Joukkue kilpailee lähtökohtaisesti ilmoitetusta levelistä alemmalla. Joukkue kilpailee pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös järjestettävissä aluekilpailuissa. Joukkueeseen haetaan mukaan kerran vuodessa yhteisissä joukkuevalinnoissa. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua minien ja youth joukkuevalintoihin.

Valmentajat:
Ada Ahlroos
Lilli Karu
Jenny Hokkanen
Sara Oikarainen
Netta Mustonen