Edustustaso


ANGELS 2006 syntyneet ja vanhemmat

Angels on Golden Spiritin level 6 naisten edustusjoukkue. Joukkue kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jos haluat Angels-ryhmän esiintymään tilaisuuteesi tai olet muuten kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteys angels (a) goldenspirit.fi

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
angels@goldenspirit.fi

Milla Vitali
Amanda Alinikula
Maria Poiasnik
Jonna Järvelä
Sanna Riski

PHOENIX2006 syntyneet ja vanhemmat

Phoenix on Golden Spiritin level 6 aikuisten sekaedustusjoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 kertaa viikossa. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia ja miehiä otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden. Joukkueen jäseniltä vaaditaan sitoutumista joukkueen toimintaan ja tavoitteisiin sekä urheilullista elämäntapaa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut mies? Ole yhteydessä valmentajiin ja tule kokeilemaan! Yli 15-vuotiaat pojat ja miehet ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan milloin tahansa.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
phoenix@goldenspirit.fi

Sara Minadis
Elisa Wall
Rosalie Gillberg
Eeva Saarinen
Jonna Järvelä


WHITELIGHTERS  2006/2007-2009-syntyneet

 Whitelighters on Golden Spiritin level 5 tyttöjen edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jäsenet joukkueeseen valitaan kerran vuodessa seuran yhteisvalinnoissa.

WL edusti Suomea junioreiden maajoukkueena MM-kilpailuissa 2021, jotka järjestettiin sinä vuonna virtuaalisesti!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
whitelighters@goldenspirit.fi

Emma Nederström
Netta Ranta
Eve Smirnova
Tilly Thureson
Amanda Alinikula

DRAGONS  2006/2007-2009-syntyneet

 Dragons on Golden Spiritin level 5 junioreiden sekajoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 krt viikossa. Joukkue osallistuu eri kilpailuihin kotimaassa, ja mahdollisuuksien mukaan osallistuu myös ulkomailla järjestettäviin kilpailuihin. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut poika? Ole yhteydessä toimistoon toimisto@goldenspirit.fi ja tule kokeilemaan!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
dragons@goldenspirit.fi

Rosalie Gillberg
Jenna Dahlström
Veera Erkkilä
Oona Nietosjärvi
Siiri Laine