Edustustaso


ANGELS 2005 syntyneet ja vanhemmat

Angels on Golden Spiritin level 6 naisten edustusjoukkue. Joukkue kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jos haluat Angels-ryhmän esiintymään tilaisuuteesi tai olet muuten kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteys angels (a) goldenspirit.fi

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
angels@goldenspirit.fi

Amanda Alinikula
Jonna Järvelä
Sanna Riski
Maria Poiasnik


PHOENIX   2005 syntyneet ja vanhemmat

Phoenix on Golden Spiritin level 6 aikuisten sekaedustusjoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 kertaa viikossa. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia ja miehiä otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden. Joukkueen jäseniltä vaaditaan sitoutumista joukkueen toimintaan ja tavoitteisiin sekä urheilullista elämäntapaa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut mies? Ole yhteydessä valmentajiin ja tule kokeilemaan! Yli 15-vuotiaat pojat ja miehet ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan milloin tahansa.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
phoenix@goldenspirit.fi

Jonna Järvelä
Sara Minadis
Elisa Wall
Eeva Saarinen

 


WHITELIGHTERS  2006-2009 syntyneet

Whitelighters on Golden Spiritin level 5 tyttöjen edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jäsenet joukkueeseen valitaan kerran vuodessa seuran yhteisvalinnoissa.

WL edustaa suomea junioreiden maajoukkueena MM-kilpailuissa, jotka järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
whitelighters@goldenspirit.fi

Emma Nederström
Netta Ranta
Eve Smirnova
Tilly Thureson
Amanda Alinikula

DRAGONS  2006-2009 syntyneet

Dragons on Golden Spiritin level 5 junioreiden sekajoukkue jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 krt viikossa. Joukkue osallistuu eri kilpailuihin kotimaassa, ja mahdollisuuksien mukaan osallistuu myös ulkomailla järjestettäviin kilpailuihin. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut poika? Ole yhteydessä toimistoon toimisto@goldenspirit.fi ja tule kokeilemaan!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
dragons@goldenspirit.fi

Rosalie Gillberg
Markus Parviainen
Siiri Laine
Jenna Dahlström