Edustustaso

ANGELS

 2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Angels on Golden Spiritin level 6 naisten edustusjoukkue. Joukkue kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Joukkue on moninkertainen SM- ja EM-mitalisti ja harjoittelee tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa kohti Suomen Mestaruutta.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
angels@goldenspirit.fi
Amanda Alinikula
Milla Vitali
Maria Poiasnik
Jonna Järvelä

 

PHOENIX

 2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Phoenix on Golden Spiritin level 6 aikuisten sekaedustusjoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 kertaa viikossa. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia ja miehiä otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden. Joukkueen jäseniltä vaaditaan sitoutumista joukkueen toimintaan ja tavoitteisiin sekä urheilullista elämäntapaa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut mies? Ole yhteydessä valmentajiin ja tule kokeilemaan! Yli 15-vuotiaat pojat ja miehet ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan milloin tahansa.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
phoenix@goldenspirit.fi
Sara Minadis
Karoliina Kuusela
Elisa Wall
Eeva Saarinen
Jonna Järvelä

 

WHITELIGHTERS 

 2005-2009 SYNTYNEET 

Whitelighters on Golden Spiritin level 5 tyttöjen edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jäsenet joukkueeseen valitaan kerran vuodessa seuran yhteisvalinnoissa.

WL edusti Suomea junioreiden maajoukkueena MM-kilpailuissa 2021, jotka järjestettiin sinä vuonna virtuaalisesti!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
whitelighters@goldenspirit.fi

Amanda Alinikula
Emma Nederström
Netta Ranta
Eve Smirnova
Lotta Silvennoinen

 

DRAGONS

 2005-2009 SYNTYNEET 

Dragons on Golden Spiritin level 5 junioreiden sekaedustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella, sekä kansainvälisellä tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Joukkue perustettiin vuonna 2013 ja on sen jälkeen saavuttanut useita SM- sekä EM-mitalisijoja. Näihin lukeutuu 1 suomenmestaruus sekä 1 euroopanmestaruus.

Kaudella 2022-2023 joukkue koostuu 36 urheilijasta. Seuraavat joukkuevalinnat järjestetään kesällä 2024. Poikia otamme joukkueen toimintaan mukaan ympäri vuoden.

Oletko kilpacheerleadingista kiinnostunut poika? Ota yhteyttä joukkueen valmentajiin dragons@goldenspirit.fi ja tule kokeilemaan!

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä:
Valmentajat: dragons@goldenspirit.fi
Joukkueenjohtajat: gs.dragons@goldenspirit.fi

Valmentajat:
Rosalie Gillberg
Veera Erkkilä
Siiri Laine
Jenna Dahlström
Oona Nietosjärvi

 

DIVINES

2009-2012 SYNTYNEET 

Divines on Golden Spiritin level 4 youth edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Urheilijat joukkueeseen valitaan kerran vuodessa.

Valmentajat:
Annika Ahlstedt
Laura Pohjalainen
Ninni Kauppinen
Nicol Potrykus
Ella Hannuksela