Edustustaso

 

ANGELS

 2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Angels on Golden Spiritin level 6 naisten edustusjoukkue. Joukkue kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jos haluat Angels-ryhmän esiintymään tilaisuuteesi tai olet muuten kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteys angels (a) goldenspirit.fi

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
angels@goldenspirit.fi
Milla Vitali
Maria Poiasnik
Saara Pettersson
Jonna Järvelä
Amanda Alinikula

 

PHOENIX

 2007 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Phoenix on Golden Spiritin level 6 aikuisten sekaedustusjoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 kertaa viikossa. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia ja miehiä otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden. Joukkueen jäseniltä vaaditaan sitoutumista joukkueen toimintaan ja tavoitteisiin sekä urheilullista elämäntapaa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut mies? Ole yhteydessä valmentajiin ja tule kokeilemaan! Yli 15-vuotiaat pojat ja miehet ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan milloin tahansa.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
phoenix@goldenspirit.fi
Sara Minadis
Elisa Wall
Rosalie Gillberg
Eeva Saarinen
Jonna Järvelä

 

WHITELIGHTERS 

 2005-2009 SYNTYNEET 

 Whitelighters on Golden Spiritin level 5 tyttöjen edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jäsenet joukkueeseen valitaan kerran vuodessa seuran yhteisvalinnoissa.

WL edusti Suomea junioreiden maajoukkueena MM-kilpailuissa 2021, jotka järjestettiin sinä vuonna virtuaalisesti!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
whitelighters@goldenspirit.fi

Emma Nederström
Netta Ranta
Eve Smirnova
Lotta Silvennoine
Tilly Thureson
Amanda Alinikula

 

DRAGONS

 2005-2009 SYNTYNEET 

Dragons on Golden Spiritin level 5 junioreiden sekaedustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Urheilijat joukkueeseen valitaan kerran vuodessa. Poikia otamme joukkueeseen mukaan läpi vuoden.

Oletko kilpacheerleadingista kiinnostunut poika? Ota yhteyttä joukkueen valmentajiin dragons@goldenspirit.fi ja tule kokeilemaan!

Haluatko tukea Dragonsien EM-matkaa? Klikkaa tästä ja tue matkaa ostamalla tukituotteita!

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
dragons@goldenspirit.fi

Joukkueenjohtajat:
gs.dragons@goldenspirit.fi 

Rosalie Gillberg
Jenna Dahlström
Veera Erkkilä
Oona Nietosjärvi
Siiri Laine

 

DIVINES

2009-2012 SYNTYNEET 

Divines on Golden Spiritin level 4 youth edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Urheilijat joukkueeseen valitaan kerran vuodessa.

Valmentajat: