Edustustaso

ANGELS

 2008 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Angels on Golden Spiritin level 6 naisten edustusjoukkue. Joukkue kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Joukkue on moninkertainen SM- ja EM-mitalisti ja harjoittelee tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa kohti Suomen ja Euroopan Mestaruutta.

Seuraa meitä Instagramissa: @gsangels ja Tiktokissa @gsangelss

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
angels@goldenspirit.fi
Amanda Alinikula
Milla Vitali
Maria Poiasnik
Jonna Järvelä

 

PHOENIX

 2008 SYNTYNEET JA VANHEMMAT 

Phoenix on Golden Spiritin level 6 aikuisten sekaedustusjoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingin taitoja 3-4 kertaa viikossa. Joukkueeseen valitaan jäsenet kerran vuodessa yhteisvalintojen kautta. Poikia ja miehiä otamme joukkueeseen mukaan ympäri vuoden. Joukkueen jäseniltä vaaditaan sitoutumista joukkueen toimintaan ja tavoitteisiin sekä urheilullista elämäntapaa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Oletko cheerleadingista kiinnostunut mies? Ole yhteydessä valmentajiin ja tule kokeilemaan! Yli 15-vuotiaat pojat ja miehet ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan milloin tahansa.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
phoenix@goldenspirit.fi
Sara Minadis
Karoliina Kuusela
Elisa Wall
Eeva Saarinen
Jonna Järvelä

 

WHITELIGHTERS 

 2006-2010 SYNTYNEET 

Whitelighters on Golden Spiritin level 5 tyttöjen edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Jäsenet joukkueeseen valitaan kerran vuodessa seuran yhteisvalinnoissa. Whitelighters on yksi Suomen menestyneimpiä junioreiden All Girl joukkueita. Joukkue on saavuttanut lukuisia Suomen- ja Euroopan mestaruuksia sekä edustanut Suomea junioreiden maajoukkueena maailmanmestaruuskisoissa 2 kertaa. Näistä viimeisin oli vuonna 2021, jolloin joukkue toi Suomeen historiallisen ensimmäisen junioreiden maailmanmestaruuden.

LUE LISÄÄ

Valmentajat:
whitelighters@goldenspirit.fi

Amanda Alinikula
Emma Nederström
Netta Ranta
Eve Smirnova
Lotta Silvennoinen

 

DRAGONS

 2006-2010 SYNTYNEET 

 

Dragons on Golden Spiritin level 5 junioreiden sekaedustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella, sekä kansainvälisellä tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Joukkue perustettiin vuonna 2013 ja on sen jälkeen saavuttanut useita SM- sekä EM-mitalisijoja. Näihin lukeutuu 1 suomenmestaruus sekä 1 euroopanmestaruus.

Dragons edustaa Suomea EM-kilpailuissa Norjassa kesäkuussa 2024!

Kaudella 2023-2024 joukkue koostuu 31 urheilijasta. Seuraavat joukkuevalinnat järjestetään kesällä 2024. Poikia otamme joukkueen toimintaan mukaan ympäri vuoden.

Oletko kilpacheerleadingista kiinnostunut poika? Ota yhteyttä joukkueen valmentajiin dragons@goldenspirit.fi ja tule kokeilemaan!

Seuraa joukkueen toimintaa Instagramissa: @gsdragons_

Ota yhteyttä:
Valmentajat: dragons@goldenspirit.fi

Joukkueenjohtajat: gs.dragons@goldenspirit.fi

Valmentajat:

Rosalie Gillberg
Jenna Dahlström
Oona Nietosjärvi

Veera Erkkilä

Siiri Laine

DIVINES

2010-2013 SYNTYNEET 

Divines on Golden Spiritin level 4 youth edustusjoukkue, joka kilpailee kansallisella tasolla. Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa. Urheilijat joukkueeseen valitaan kerran vuodessa.

Valmentajat:
Annika Ahlstedt
Laura Pohjalainen
Ninni Kauppinen
Nicol Potrykus
Ella Hannuksela