Harrastevakuutus

Harrastevakuutus
(Mermaids, Hobbits, Bunnies, Elves, Oreads, Dryads, Griffins, Hyades, Goblins, Naiads)

Harrastevakuutus on tarkoitettu niille joukkueille, jotka eivät osallistu lajin kilpajoukkueiden toimintaan koko kalenterivuonna. Harrastevakuutus on voimassa seuran järjestämissä ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leireillä, ei kilpailutoiminnassa. SCL:n harrastevakuutus (ei kilpailulupaa) sisältää OP Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksen ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan. Mikäli siirryt kilpailevaan ryhmään ja osallistut myöhemmin vuoden aikana kilpailutoimintaan, tulee sinun itse huolehtia, että korotat Harrastevakuutuksen Kilpailulisenssiksi (A-, B- tai C-lisenssiksi iän mukaan).

Mikäli harrastat alkeisjoukkueessa ja sinulla on entuudestaan oma kilpacheerleadingin kattava urheiluvakuutus, täytä myClubiin tietoihisi Vakuutus-kohtaan vakuutustiedot (yhtiö, vakuutusnumero, voimassaoloaika). Harrastaja huolehtii itse vakuutuksen voimassaolosta koko harrastusajalle.

Harrastevakuutuksen osto ja vakuutusehdot tästä linkistä.

Harrastevakuutus sisältää Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen. Tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin huolellisesti ennen vakuutuksen ostoa!
Tuoteseloste
Vakuutusehdot