Lisenssi

Lisenssi kilpailijoille
Lisenssi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton valinnan mukaan) hankitaan kilpailutoimintaa varten, sillä se on kilpailulupa. Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen cheerleadingin liikuntamuotona kattava vakuutus. Parhaiten tämä onnistuu hankkimalla vakuutuksellinen kilpailulisenssi (kilparyhmissä).

Kilpailulisenssi (vakuutuksellinen)
(Unicorns, Gaias, Fairies, Nereids, Tinkerbells, Valkyries, Dinosaurs, Pixies, Sprites, Spellbinders, Melids, Shapeshifters, Sparks, Saints, Genies, Dragons, Phoenix, Whitelighters, Angels, Cyrenes, Celtines)

Lisenssien hinnat 1.8.2021-31.7.2022 ovat:

  • A-lisenssi 163 euroa
  • B-lisenssi 100 euroa
  • C-lisenssi 61 euroa

Vakuutuksellisen lisenssin mukana tulee myös Pohjolan Sporttiturva -vakuutus. Kaikilla seuran kilpaileviin joukkueisiin kuuluvilla harrastajilla tulee olla voimassa oleva lisenssi viimeistään kahden viikon kuluessa harrastuksen aloittamisesta.

Kilpailulisenssi (vakuutukseton)
Ne harrastajat, joilla on kilpaurheilun kattava vakuutus kodin puolesta, voivat ostaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksettoman lisenssin ostaneet lähettävät vakuutustodistuksen ja sitoumuksen voimassa olevasta urheiluvakuutuksestaan seuran toimistolle sekä joukkueen valmentajille. Vakuutustodistuksessa on sananmukaisesti oltava nimettynä korvattavat lajit ”cheerleading ja kilpaurheilu”, joten olethan asiassa tarkkana. Alaikäisen harrastajan huoltaja / täysi-ikäinen harrastaja ovat vastuussa todistuksen sisällöstä, että se kattaa vaaditut sisällöt ja on voimassa samaan aikaan kuin lisenssi (hankintapäivästä kuluvan vuoden loppuun).

Uuden kauden lisenssitiedot SCL:n nettisivuilta: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/
Lisenssityypit löytyvät täältä: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/lisenssit-ja-ikaluokat/
Lisenssien hintatiedot löytyvät täältä: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/lisenssien-hinnat/

Jokainen lisenssin ja harrastevakuutuksen lunastanut sitoutuu noudattamaan SCL:n sääntöjä ja määräyksiä.

Muistattehan, että vakuutusehtojen mukaan Sporttiturva tulee voimaan 1.8.2021, kun se maksetaan elokuun 2021 aikana. Jos se maksetaan myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.7.2022.

Kysyttävää lisensseistä?
Olemme koonneet ”Usein Kysytyt Kysymykset” -osion liiton nettisivuille: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/usein-kysytyt-kysymykset/
Mikäli täältä ei löydy vastausta, otathan yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriin essi.vonbell@scl.fi tai puh. 0503766225