Harrastevakuutus

Harrastevakuutus
(Mermaids, Hobbits, Bunnies, Elves, Oreads, Griffins, Hyades, Cupids, Mammoths)

Harrastevakuutus on tarkoitettu niille joukkueille, jotka eivät osallistu lajin kilpajoukkueiden toimintaan koko toimintavuonna. Harrastevakuutus on voimassa seuran järjestämissä ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leireillä, ei kilpailutoiminnassa. SCL:n harrastevakuutus (ei kilpailulupaa) sisältää OP Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksen ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan. Mikäli siirryt kilpailevaan ryhmään ja osallistut myöhemmin vuoden aikana kilpailutoimintaan, tulee sinun itse huolehtia, että korotat Harrastevakuutuksen Kilpailulisenssiksi (A-, B- tai C-lisenssiksi iän mukaan).

Mikäli harrastat alkeisjoukkueessa ja sinulla on entuudestaan oma kilpacheerleadingin kattava urheiluvakuutus, täytä myClubiin tietoihisi Vakuutus-kohtaan vakuutustiedot (yhtiö, vakuutusnumero, voimassaoloaika). Harrastaja huolehtii itse vakuutuksen voimassaolosta koko harrastusajalle.

Uuden kauden lisenssitiedot SCL:n nettisivuilta: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/
Lisenssityypit löytyvät täältä: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/lisenssit-ja-ikaluokat/
Lisenssien hintatiedot löytyvät täältä: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/lisenssien-hinnat/

Jokainen lisenssin ja harrastevakuutuksen lunastanut sitoutuu noudattamaan SCL:n sääntöjä ja määräyksiä.

Muistattehan, että vakuutusehtojen mukaan Sporttiturva tulee voimaan 1.8.2022, kun se maksetaan elokuun 2022 aikana. Jos se maksetaan myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.7.2023.

Kysyttävää lisensseistä?
Olemme koonneet ”Usein Kysytyt Kysymykset” -osion liiton nettisivuille: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/usein-kysytyt-kysymykset/
Mikäli täältä ei löydy vastausta, otathan yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriin essi.vonbell@scl.fi tai puh. 0503766225