Lisenssi

Lisenssi kilpailijoille
Lisenssi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton valinnan mukaan) hankitaan kilpailutoimintaa varten, sillä se on kilpailulupa. Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen cheerleadingin liikuntamuotona kattava vakuutus. Parhaiten tämä onnistuu hankkimalla vakuutuksellinen kilpailulisenssi (kilparyhmissä).

Kilpailulisenssi (vakuutuksellinen)
(Unicorns, Fairies, Celtines, Nereids, Gnomes, Tinkerbells, Valkyries, Dinosaurs, Pixies, Sprites, Pegasi, Spellbinders, Melids, Sparks, Saints, Genies, Devils, Phoenix, Whitelighters, Angels, Cyrenes)

SCL:n lisenssien myynti siirtyy Suomisport-palvelun alle ja vuodesta 2017 alkaen lisenssit ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi. Uusi järjestelmä helpottaa lisenssin ostoa ja lisenssi on mahdollista maksaa useammalla eri maksutavalla. Suomisport on nykyaikainen järjestelmä, joka ohjaa lisenssin ostajaa prosessin aikana. Uusi järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.

Lisenssien hinnat 1.8.2020-31.7.2021 ovat:

  • A-lisenssi 130 euroa
  • B-lisenssi 89 euroa
  • C-lisenssi 54 euroa

Vakuutuksellisen lisenssin mukana tulee myös Pohjolan Sporttiturva -vakuutus. Kaikilla seuran kilpaileviin joukkueisiin kuuluvilla harrastajilla tulee olla voimassa oleva lisenssi viimeistään kahden viikon kuluessa harrastuksen aloittamisesta.

Kilpailulisenssi (vakuutukseton)
Ne harrastajat, joilla on kilpaurheilun kattava vakuutus kodin puolesta, voivat ostaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksettoman lisenssin ostaneet lähettävät vakuutustodistuksen ja sitoumuksen voimassa olevasta urheiluvakuutuksestaan seuran toimistolle sekä joukkueen valmentajille. Vakuutustodistuksessa on sananmukaisesti oltava nimettynä korvattavat lajit ”cheerleading ja kilpaurheilu”, joten olethan asiassa tarkkana. Alaikäisen harrastajan huoltaja / täysi-ikäinen harrastaja ovat vastuussa todistuksen sisällöstä, että se kattaa vaaditut sisällöt ja on voimassa samaan aikaan kuin lisenssi (hankintapäivästä kuluvan vuoden loppuun).

Lisenssin osto ja vakuutusehdot tästä linkistä.

A-, B- ja C-lisenssi sekä harrastevakuutus sisältävät OP Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen. Tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin huolellisesti ennen lisenssin ostoa!
Tuoteseloste
Vakuutusehdot