Erika A

Moi oon Erika ja oon syntyny 2004 ja oon 15 vuotta. Alotin cheerin 2015 dryadseissa ja aloin tekemään pääpohjaa jota teen edelleen. Vuotta myöhemmin harrastin sitten spellbindereissä jossa voitettiin super cheer. Karsin WL:iin 2017 ja nyt alko mun kolmas kausi. Tää on ollu mun elämän siisteintä ja parasta aikaa kun on saanu urheilla tässä joukkueessa joka on mulle ihan super tärkee. Wl vuosiin on sisältyny esimerkiks just joulukuus voitettu sm kulta ja kohta päästään edustamaan suomea MM ja EM kisoissa.?❤
Cheeriä ennen olin harrastanu kaikenlaisia lajeja josta en oikeestaan monesta edes pitäny kuten jalkapallosta. Poikkihuilua mä kuitenkin soitin 8 vuotta ja lopetin tänä syksynä koska halusin käyttää mun ajan mielummin cheeriin ja oli aika vaikee sopia 3 kertaa viikossa olevat huilutunnit ja 4 kertaa viikossa olevat cheertreenit keskenään.
Tähän lajiin päädyin kun mun sisko suostutteli mut sillo 4 vuotta sitten aloittamaan tän lajin mistä mulle on tullu tosi rakas ja opettanu mulle hirveen paljon!
Tavoitteena mulle on keväälle kehittyä yhessä joukkueen kaa ja akrossa!