Hilla N

Moi, mä oon Hilla, oon 13-vuotias ja käyn seiskaluokkaa! Alotin cheerin vuonna 2014, eli nyt lähtee käyntiin jo mun viides vuosi tän lajin parissa ?. WL oli mun unelma jo mun alotusvuosista lähtien, ja nyt pääsen vihdoin toteuttaa mun unelmia tän huippujoukkueen kaa, vieläpä MM- kisoihin ?! Tää on siis mun eka vuosi Whitelighterseissä, jonne nousin GS:ssän level 3 minijoukkueesta, Spellbinderseistä. Oon ollu melkeinpä kaikki mun harrastusvuodet sivupohja/kakkospohja, mut pari kuukautta sit musta tuli ykköspohja/pääpohja, ja yritän ottaa tätä paikkaa koko ajan haltuun enemmän ja enemmän ?!
Cheerin ohella tykkään tosi paljon laulaa ja soittaa erilaisia soittimia, esimerkiks pianoa ja ukulelea, joita oon harjotellu soittamaan itsenäisesti kotona!

WL on ottanu mut tosi hyvin vastaan, enkä malta oottaa mitä kaikkee päästään tekee ja kokee yhessä, enkä vois toivoo parempaa joukkuetta! Mun omina henkilökohtasina tavotteina on kehittyä ykköspohjana ja ylipäätään kaikissa junnustunteissa jotka on mulle ihan uusia. Tää kausi tulee olee ihan huippu ?.