Saara K

Moi! Mä oon Saara ja oon 16-vuotias. Cheeriä oon harrastanu nyt 3 vuotta. WL:ssä tää on mun toinen kausi. Aikasempina kausina oon ollu Devilsseissä, Gnomeseissa ja Goblinsseissa.

Ennen cheeriä harrastin vaikka mitä; jalkapalloa, uintia, tanssia, voimistelua ja sirkusta. Cheeriin päädyin, kun mun hyvä ystävä kysyi voinko tulla kokeilee yhtiin treeneihin, kun niillä oli sillon vähän porukkaa. Noh, sille tielle mä sitten jäin :D.Oli kyllä kannattavaa, koska oon cheeriä harrastaessani oppinu niin paljon uutta, niin taidollisesti kuin henkisesti ja saavuttanut juttuja joita en pari vuotta sitten ois voinu kuvitellakkaan! Oon myös saanu tosi paljon hyviä kavereita matkan varrelta <3

Cheerissä ehdottomasti parasta on joukkue, kaverit ja se, että koko ajan voi kehittää itteään. WL:ssä parasta on se, että kun me asetetaan tavotteet johonkin, niin me kaikki ollaan valmiita antamaan kaikkemme jotta se toteutuu. Treeneissä me hauskanpitoa ja hyvää fiilistä unohtamatta treenataan kohti meidän yhteistä unelmaa!

Fun facts:

Stunttipaikka: mousti (oon aina ollu pitkä :P)
Lempiaine koulussa: Englanti
Lempi vapaa-ajan viete: all-star stunttien markkeeraaminen 😉 erityisesti Senior Elite ja TGLC
Lempi Netflix-sarja: Stranger Things