Jutta N

Moi, oon Jutta ja oon 15-vuotias (-03). Pienestä pitäen oon tykännyt harrastaa jotain urheilua. Ihan pienenä mun unelma oli olla ballerina, joten alotin baletin. Se ei sitten ollutkaan mun juttu ja ”virallisiin” harrastuksiin tuli pieni tauko. Jonkin verran myöhemmin alotin discotanssin, jota harrastin puolisen vuotta??. Tanssi ei selvästikään ollut mun juttu ja tuntui ettei mulle mieleistä lajia koskaan löytyis, kunnes vuonna 2013 sillonen luokkakaveri suositteli cheerleadingia. Mulla ei ollut mitään tietoa millainen laji se semmonen on mutta halusin silti sitä kokeilla! Tykästyin lajin monipuolisuuteen ja kolmos luokan alussa mun cheer-ura alkoi.
Aloitin Bunnies joukkueessa, mutta oon harrastanut myös joukkueissa Fairies, Pixies ja Spellbinders. Cheerleading alkoi olemaan iso osa mun elämää. Vuonna 2016 Super Cheereissä voitettiin kultaa spelkuissa!? Siitä oikeestaan alkoi mun halu kehittyä tässä lajissa vieläkin enemmän.
Vuonna 2017 pääsin WL:iin ja on upeeta että saan olla vieläkin osa sitä! oon tälläkin hetkellä siitä niin onnellinen ja kiitollinen!❤ Mulla on nyt kolmas kausi menossa tässä joukkueessa ja jokainen hetki tähän mennessä on ollut täyttä kultaa. Meidän joukkueen valmentajat ja yhteishenki on ihan ??.
Teen moustia ja lemppari asiat mitä tehdään treeneissä on stuntit ja pyramidit. Yksilönä tavoitteeni on kehittyä akrossa enemmän!
Suomenmestaruuden ansiosta pääsemme edustamaan suomea MM- ja EM-kisoissa ja näistä matkoista tulee varmasti ihan huippuja?.
Seitsemäs vuosi menossa tän lajin parissa, eikä tähän ikinä kyllästy❤.