Seuran maksut

Seuran jäsenet maksavat vuosittain jäsenmaksun ja harjoittelumaksut. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, kalenterivuodeksi kerrallaan. Harjoittelumaksu maksetaan kahdesti vuodessa, kevät- ja syyskaudesta erikseen. Mikäli harrastaja lopettaa kesken maksukauden, jäsen- tai harjoittelumaksuja ei palauteta. Jäsenmaksu on kaikille jäsenille samansuuruinen. Harjoittelumaksun suuruus riippuu joukkueen harjoittelumääristä.

Maksut vuonna 2020
Jäsenmaksu 40€
Harjoitusmaksut 130€-240€
Alkeet: 130€-170€ / puoli vuotta
(keväällä 15.4. jälkeen tai syksyllä 1.11. jälkeen uudet harrastajat voivat urheilla kyseisen kauden loppuun vain maksamalla jäsenmaksun (päivitetty 8.6.2018))
Harrastetaso: 190€ / puoli vuotta
Kilpataso: 220€ / puoli vuotta
Edustustaso: 240€ / puoli vuotta

Golden Spiritin maksuehdot:
Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin kahden viikon ajan ilmaiseksi, minkä jälkeen mahdollisesta lopettamisesta tulee ilmoittaa seuralle oheisen linkin kautta. Kahden viikon tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksun kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen kolmansien harjoitusten alkua. Huomioithan, että harjoitusmaksua ei hyvitetä yksittäisistä poissaoloista edes lääkärintodistusta vastaan. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta mistään syystä. Alkeis- ja harrastetason harjoitukset eivät ole pakollisia, joten harjoitusmaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan ja harrastaja valitsee itse mihin kaikkiin harjoituksiin osallistuu.

Maksettuja maksuja ei palauteta tai hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden. Harjoitusten peruuntumisia ei korvata. Tilapäisiä poissaoloja ei korvata myöskään. Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen toimiston kanssa (toimisto(a)goldenspirit.fi). Tämä edellyttää lääkärintodistusta. Suosittelemme kuitenkin, että urheilija loukkaantumisista toipumisenkin aikana osallistuu joukkueen toimintaan, tapahtumin ja treeneihin.

Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille(harraste,- kilpa- ja edustus) varataan paikka kilpailuista. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan loppukauden kilpailut normaalisti, ellei niihin osallistumista ole peruutettu kirjallisesti viimeistään kahden(2) kuukautta ennen tapahtumaa.

Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, urheilija menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan. Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen toimiston kanssa (toimisto(a)goldenspirit.fi).

Seuralla on oikeus siirtää maksamatta jääneet laskut perintään. Alaikäisen urheilijan huoltajat on velvoitettu huolehtimaan mahdollisista perintämaksuista.