Seuran maksut

Seuran jäsenet maksavat vuosittain jäsenmaksun ja harjoittelumaksut. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, kalenterivuodeksi kerrallaan. Harjoittelumaksu maksetaan kahdesti vuodessa, kevät- ja syyskaudesta erikseen. Mikäli harrastaja lopettaa kesken maksukauden, jäsen- tai harjoittelumaksuja ei palauteta. Jäsenmaksu on kaikille jäsenille samansuuruinen. Harjoittelumaksun suuruus riippuu joukkueen harjoittelumääristä.

Maksut vuonna 2019
Jäsenmaksu 35€
Harjoitusmaksut 100€-165€
Alkeet: 100€-125€ / puoli vuotta
(keväällä 15.4. jälkeen tai syksyllä 1.11. jälkeen uudet harrastajat voivat urheilla kyseisen kauden loppuun vain maksamalla jäsenmaksun (päivitetty 8.6.2018))
Harrastetaso: 140€ / puoli vuotta
Kilpataso: 155€ / puoli vuotta
Edustustaso: 155-165€ / puoli vuotta

Golden Spiritin maksuehdot:
Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin kahdesti ilmaiseksi, minkä jälkeen mahdollisesta lopettamisesta tulee ilmoittaa seuralle oheisen linkin kautta. Kahden tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksun kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen kolmansien harjoitusten alkua. Huomioithan, että harjoitusmaksua ei hyvitetä yksittäisistä poissaoloista edes lääkärintodistusta vastaan. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta mistään syystä. Kilpajoukkueisiin sitoudutaan lähtökohtaisesti aina koko vuodeksi.

Seuralla on oikeus siirtää maksamatta jääneet laskut perintään. Mikäli harrastajalla on edellisen kauden laskuja perinnässä, ei häntä voida hyväksyä seuran jäseneksi seuraavalle kaudelle. Jos harrastaja ei ole maksanut laskua kolmen kuukauden kuluessa eräpäivästä eikä hänellä ole esittää realistista maksusuunnitelmaa, ei hän voi osallistua harjoituksiin.